4shared

Thirrje për mbrojtjen e Jerusalemit dhe të Mesxhid-i Aksasë

ZK1A6424-1024x683

Theksohet se Këshilli Kombëtar i Palestinës kundër zabtimeve izraelite ka kërkuar nga Këshilli i Sigurisë së Kombeve të Bashkuara (KS-OKB) vendosjen në zbatim të vendimit me nr 271 i cili parashikon More...

by Multimedia Islame | Published 21 hours ago

BESIMI NE SHPALLJEN E ALLAHUT !

kurani-shqip-720x340

MËSIME DITORE NGA KOMENTIMI I DYZET HADITHEVE TË NEVEVIUT! HADITHI, NR. 41 Abdullah Ibn Amër Ibn Asi, Allahu qoftë i kënaqur me të dy, se ka thënë: I dërguari i Allahut, More...

O BIRI ADEMIT!

2004133831TaCQ3

MËSIME DITORE NGA KOMENTIMI I DYZET HADITHEVE TË NEVEVIUT! HADITHI, NR. 42 Transmetohet nga Enes Ibn Maliku,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- tregon se Muhamedi,- salAllahu More...

BESIMI NE SHPALLJEN E ALLAHUT !

2102191509LD38y

MËSIME DITORE NGA KOMENTIMI I DYZET HADITHEVE TË NEVEVIUT! HADITHI, NR. 41 Abdullah Ibn Amër Ibn Asi, Allahu qoftë i kënaqur me të dy, se ka thënë: I dërguari i Allahut, More...

128054

EMRAT E BUKUR TË ALLAHUT JANË TË VEÇANTA PËR TË QË I PËRKOJNË MADHËRISË SË TIJ

Prej rregullave me rëndësi dhe bazave të dobishme në kuptimin e emrave të bukur të Allahut, është se emrat e bukur të Allahut dhe atributet e Tija hyjnore janë të More...

Ku ndryshon kjo botë nga Xheneti

Së pari: Dijeni o robër të Allahut, se Allahu Lartësuar, i Cili e ka krijuar këtë dynja na e ka përshkruar atë në Librin e tij duke e mos na e lavdëruar atë More...

Lindja e nipave të Pejgamberit a.s, Hasanit dhe Husejnit

Kurani-18-696x464

Vitin e tretë hixhrij ka lindur nipi i Pejgamberit, udhëheqësi i urtë dhe fisnik Hasani r.a. I Dërguari i Allahut s.a.v.s. More...

Donte të martohej vetëm për një hafiz të Kuranit

shutterstock_57077773-300x200

Dr. Shefik Kurdic njëherë studentëve u tregoi një tregim interesant të një vajze e cila dëshironte të More...

f_diarybyTooom_132aa81 Muhammedi a s – Mëshirë për botët !

  O i Dërguari i Allahut, në këtë botë të mos kishe ardhur, Trëndafilat s’do të...

dokumentar-770x470 “H. Hafiz Sabri Koçi, pishtar i lirisë së besimit”

Me rastin e 25 vjetorit të lirisë së besimit në vendin tonë, (nëntor 1990 – nëntor...

Kontribuoni duke reklamuar tek Multimedia Islame

7 shenjat e njeriut xheloz

hapa-720x340

Shenjat e njeriut xheloz, janë: 1. Gëzohet në çastet kur vllai që e xhelozon gabon në ndonjë çështje. 2. More...

7 vepra që duhet ti bëjë muslimani para se të fle gjumë

Edukata e rënies në gjumë; 1. Muslimani nuk duhet ta vanojë rënien në gjumë pas namazit të jacisê, përpos në raste..

Rregullat e mikpritjës

Foto: Xhamia dhe natyra e fshatit Kuk Rregullat e thirrjes në gosti 1. Muslimani duhet të thërrasë në musafirllëk të devotshmit..

Kafe “në pritje”

still life in chiaroscuro: opened antique book, a swan feather and a red rose in a vase

Ishim në një kafene të vogël me një mik të ngushtë. Erdhën dy klientë dhe porositën pesë kafe. Dy More...

Dr.Duvejk porosit: nëse shpresoni për të mirë, atë do ta gjeni

Dr.Duvejk porosit: nëse shpresoni për të mirë, atë do ta gjeni Mjeku i njohur palestinez metodologjinë e tij gjatë shërimit e..

Kur’ani zbulon natyrën e izraelitëve

Kur’ani i madhërishëm flet në më shumë dyzet ajete për izraelitët, ku tregon për fatin dhe të bëmat e tyre në..
pizap.com14609220538181

Çfarë ndodh me atë person që i lutet të vdekurit?

Nga Abdullah bin Mesudi radijAllahu anhu transmetohet se ka thene: Profeti salAllahu alejhi ue selem ka thene: “Kush vdes duke lutur..
ZK1A6424-1024x683

Thirrje për mbrojtjen e Jerusalemit dhe të Mesxhid-i Aksasë

Theksohet se Këshilli Kombëtar i Palestinës kundër zabtimeve izraelite ka kërkuar nga Këshilli i Sigurisë së Kombeve të Bashkuara (KS-OKB) vendosjen..
LEXO TV LIVE
9 visitors online now
1 guests, 8 bots, 0 members
Max visitors today: 15 at 12:06 am
This month: 41 at 08-01-2016 07:51 pm
This year: 188 at 03-26-2016 08:26 am
All time: 188 at 03-26-2016 08:26 am
error: Nuk lejohet kopjimi