Category "Filma për fëmijë"

10 pyetje që duhet ti di çdo fëmijë

10 pyetje që duhet ti di çdo fëmijë (0)

Pyetja e parë: Kush është Zoti yt? Përgjigjja: Zoti im është Allahu i Madhëruar. Pyetja e dytë: Ku është Allahu i Madhëruar? Përgjigjja: Allahu i Madhëruar është mbi qiejt e lartë. Pyetja e tretë: Cila

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit (0)

Merjemi, vajza e Omerit, mikut tim të besimit dhe të halleve, sapo i mbushi 12 vite të jetës së saj. Për këtë vit, ajo ka vendosur ta agjërojë të plotë

Meritojeni dhuratën e Tij

Meritojeni dhuratën e Tij (0)

Tek po dilja nga xhamia, një grua rreth të dyzetave më shtriu dorën dhe me lot që s’reshtnin më tha: “Ju lutem më ndihmoni, kam djalin 7 vjeç me tumor

Vizatimor Edukativ per femije “Lepurushi Ebu Lema “

Vizatimor Edukativ per femije “Lepurushi Ebu Lema “ (0)

https://youtu.be/VMhWRxz0jvI
Dora që tund djepin do të rrisë besimtarët e së ardhmes

Dora që tund djepin do të rrisë besimtarët e së ardhmes (0)

Islami u ka kushtuar rëndësi të madhe fëmijëve, sepse ata janë guri i parë i themelit

10 këshilla si t’ua mësoni fëmijëve jetën e Profetit a.s

10 këshilla si t’ua mësoni fëmijëve jetën e Profetit a.s (0)

Diskutimi mbi jetën e Profetit a.s dhe ndjekja e hapave të tij duhet të jetë praktikë

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor (0)

Sipas studimeve të fundit në Amerikë, gjyshet që kalojnë kohë me nipat e mbesat e tyre

Drejtësia e prindit me fëmijët dhe mosdiferencimi në dhurata.

Drejtësia e prindit me fëmijët dhe mosdiferencimi në dhurata. (0)

Drejtësia e prindit me fëmijët dhe mosdiferencimi në dhurata. Numani thotë se babai i tij e

Djali dhe Mbreti

Djali dhe Mbreti (0)

https://youtu.be/RQHYJS77_0o