Category "KURIOZITETE"

Agjërimi dje dhe sot

Agjërimi dje dhe sot (0)

Agjërimi i Ramazanit për ne shqiptarët ka përjetuar dy tablo të kundërta; një e errët dhe tjetra e gëzuar. Për ta përshkruar atë së pari le të japim një përkufizim

Tre njerëz të mirë

Tre njerëz të mirë (0)

Mes bijve të Izraelit kishte edhe njerëz të mirë. Në një hadith të tijin, Profeti ynë a.s. na jep një shembull të tyre: “Tre vetë nga paraardhësit tuaj dolën në

A është Muhamedi autori i Kur’anit?

A është Muhamedi autori i Kur’anit? (0)

Kur’ani është sulmuar në të kaluarën dhe ende sulmohet. Kurejshitët në sulmin e tyre kundër Kur’anit kanë shkuar në dy rrugë a drejtime: – Rruga e parë : mohimi se

Të edukosh me dhembshuri

Të edukosh me dhembshuri (0)

Familja konsiderohet guri themelor i një shoqërie pa të cilën ajo nuk do të ekzistonte. Formimi

Si ta largosh shejtanin nga shtëpia

Si ta largosh shejtanin nga shtëpia (0)

Leximi i pandërprerë i sures Bekare në shtëpi me qëllim largimin e shejtanit…! Profeti alejhi selam

Ëndrra që cuditi dijetarët

Ëndrra që cuditi dijetarët (0)

Dielli dhe Hëna po perëndonin…! Pak para vdekjes së shejh Ibën Bazit përmendet se disa dijetarë

Si ta kuptojmë drejtë qëllimin e ekzistencës tonë:

Si ta kuptojmë drejtë qëllimin e ekzistencës tonë: (0)

Si ta kuptojmë drejtë qëllimin e ekzistencës tonë: Allahu i Lartësuar thotë: “Nuk i kam krijuar

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor (0)

Sipas studimeve të fundit në Amerikë, gjyshet që kalojnë kohë me nipat e mbesat e tyre

Pajisja në trupin tuaj që mund të kopjojë një milionë faqe të dhënash nër njëzet minuta

Pajisja në trupin tuaj që mund të kopjojë një milionë faqe të dhënash nër njëzet minuta (0)

Dihet prej shumë kohësh se qelizat shumohen nëpërmjet pjesëtimit. Gjatë këtij procesi, ADN-ja që gjendet në