THENIE

KURAN THENIE

3 porosi te arta:

Muhamedi alejhi selam ka thene: ” Frikesoju Allahut kudo qe te jesh! Pasoje te keqen me te mire qe te ta fshije ate dhe sillu me moral te mire me njerezit.”...

THENIE

5 sunete te agjerimit:

Prej suneteve te agjerimit: 1-Syfyri 2-Shpejtimi i iftarit 3-Celja e iftarit me hurma te njoma e nese nuk ka me hurma te thata e nese nuk ka me uje. 4-Kryerja...

Mobile application powered by Make me Droid, the online Android/IOS app builder.