KURAN

Profeti Muhamed alejhi selam ishte:

Profeti Muhamed alejhi selam ishte:
I thjeshte dhe me autoritet.
I turpshem dhe trim.
Bujar dhe nuk deshironte fame.
Besnik i amanetit, i sinqerte ne fjale dhe veper.
Nuk lakmonte kete bote kur i lehtesohej dhe as nuk merakosej per te kur i largohej.
Orator, i mencur dhe me logjike te forte.
I meshirshem me te madhin dhe te voglin.
I lehte, i ndieshem dhe i bute.
Falte gabimtarin.
Durimtar dhe guximtar per te thene fjalen e drejte.

nga Xhamiambret

Image Map

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Mobile application powered by Make me Droid, the online Android/IOS app builder.