Dokumentarë LAJME

Muhammedi a s – Mëshirë për botët !

 

https://youtu.be/xJjmrebTX7Q

O i Dërguari i Allahut, në këtë botë të mos kishe ardhur,
Trëndafilat s’do të çelnin, bilbilat s’do të këndonin,
Ekzistenca s’do të kishte kuptim, do të mbytej në zi… ( Poezi )

Kush do të startojë një shekull te ri në emër të njerëzimit,
paqes, dashurisë, mëshirës dhe dhembshurisë?

Muhamedi (a.s.)! Mëshirë për njerëzimin…Pasuesit e Tij…
Njerëzit që i ndriçuan zemrat e tyre me dritën e Tij…
Ndjekësit e gjurmëve të Tij…

Paqja dhe shpëtimi i Zotit qofshin mbi të (Sallallahu alejhi ve sellem)

─ Përgaditi: Bujamin SALIJA

Image Map
Mobile application powered by Make me Droid, the online Android/IOS app builder.