10 fakte mbi Qaben që ndoshta nuk i keni ditur

10 fakte mbi Qaben që ndoshta nuk i keni ditur

10 fakte mbi Qaben që ndoshta nuk i keni ditur (0)

-Lisa Zahran Qabja është vendi më i shenjtë i muslimanëve në të gjithë botën. Ajo gjendet në qendër të Xhamisë së Haramit, në Mekë, Arabinë Sauditë. Kudo në botë, muslimanët

Është çudi me gjendjen e njerëzve:

Është çudi me gjendjen e njerëzve: (0)

Është çudi me gjendjen e njerëzve: Vajtojnë aq shumë për prishjet në shtëpi! Vajtojnë për vdekjen e të afërmve dhe për të kaluarën! Ankohen për furnizim të paktë, ankohen ndaj

Ka përshtatur që të mos mërziten

Ka përshtatur që të mos mërziten (0)

Allahu i Madhëruar me mëshirën e Tij të madhe ka bërë që adhurimet të jenë të ndryshme, dhe kjo sepse Ai e njeh natyrën e njerëzve dhe ua ka përshtatur

Kush vdes dhe s’e ka kryer haxhin pa ndonjë arsye

Kush vdes dhe s’e ka kryer haxhin pa ndonjë arsye (0)

Kush vdes dhe s’e ka kryer haxhin pa ndonjë arsye Shejh Ibën Bazi (Allahu e mëshiroftë!):

Historia e bashkëkohëses së Profetit a.s që u varros në Qipro

Historia e bashkëkohëses së Profetit a.s që u varros në Qipro (0)

-Rafiq ibn Jubair Um Haram bint Milhan r.a ishte tezja e Profetit Muhamed a.s. Profeti a.s

Durim në çdo situatë

Durim në çdo situatë (0)

Njeriu ka nevojë për durim në çdo situatë Llojet e durimit janë të shumta, por ne

Celësat e të mirës dhe të keqes

Celësat e të mirës dhe të keqes (0)

Transmetohet nga Enes ibn Malik -Allahu qoftë i kënaqur me të- se ka thënë:  I dërguari

O ZOTI IM, UNË JAM SHUMË I NEVOJSHËM PËR CFARËDO MIRËSIE QË MË JEP

O ZOTI IM, UNË JAM SHUMË I NEVOJSHËM PËR CFARËDO MIRËSIE QË MË JEP (0)

“O Zoti im, unë jam shumë i nevojshëm për çfarëdo mirësie që më jep”[1]  رَبِّ إِنِّي

6 MËNYRA SE SI TË BRAKTISIM SHIKIMIN NË HARAM

6 MËNYRA SE SI TË BRAKTISIM SHIKIMIN NË HARAM (0)

Një nga çështjet kryesore që ndikon në rininë e sotit dhe tek shumë të rritur është