Vizitë e një delegacioni nga Arabia Saudite

Vizitë e një delegacioni nga Arabia Saudite

Vizitë e një delegacioni nga Arabia Saudite (0)

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim z. Fehd Ali Salihim, drejtor i Departamentit të Thirrjes Islame për Evropën, Amerikën dhe Australinë, pranë Ministrisë

Fatima El-Fihri, gruaja që themeloi universitetin e parë në botë (0)

Edhe pse Evropa, shpesh me arsye, mburret me trashëgiminë e saj kulturore, kur është në pyetje arsimimi, asnjëri nga tre universitetet më të vjetër në botë, nuk i takon Evropës.

Thënie të çmuara të Dijetarëve XI (0)

Malkolm X, Allahu xh.sh e mëshiroftë “Vetëm ata mëkatarë të cilët janë në gjendje që të pranojnë mëkatet e tyre, vetëm ata janë në gjendje që të pranojnë edhe realitetin

Pas namazit të akshamit a mund të fali ma tepër se dy reqat sunet? (0)

PYETJA: Pas namazit të akshamit a mund të fali ma tepër se dy reqat sunet? Dr.

ALEGORIA E SHPELLES SE PLATONIT (0)

TEORIA E PLATINIT MBI NJOHJEN ALEGORIA E SHPELLES ShpellaPlatoni na kerkon te imagjinojme disa njerez qe

Fjalët pozitive, edukojnë fëmijë të aftë (0)

Dr. Mustafa Ebu Sad Nuk janë vetëm vlerësimi dhe lëvdatat, apo ndrydhja e ndjenjave të fëmijës,

Nje Dit ne jeten e nje femije musliman (0)

https://youtu.be/hKYNHgrzCrs

Muhammed Resul Allah – محمد رسول الله (0)

https://youtu.be/4LABEe_LSw0

Etika Islame në kreun El Huxhurat – Muret (0)

Titulli i kësaj sureje merr shkas nga ajeti 4 ku përmenden muret ose kthinat e banesës